Friday, November 25, 2011

testimoni nu-cell di depan mataku sendiri

dia yg paling hampir dgn akak.. wanita gigih ini adalah pengguna setia nu-cell kerana tau dan sedar yang dia perlukan kesihatan yg optimum utk melalui hari2 dalam hidupnya sebagai isteri, ibu, bisneswoman dan juga assistant manager dalam bisnes suaminya..






tengok bentuk muka dia..





bulat je kan.. ini sewaktu awal2 penggunaan nu-cell








sebulan penggunaan













2 bulan penggunaan - dah tak bulat lagi, kulit lebih licin dan tak berminyak




sekarang, semakin anggun dan berseri2







close up semasa dia mempromosi produk baru nu-clonz







gambar nu-cell ehsan dr. puan min hamzah, tima kasih!!

dapatkan nu-cell anda dgn harga RM89.00 / harga ahli RM71.00


harga special RM762.00 (12 kotak)




call kak su - 014-7242 338


4 comments:

  1. Nucell banyak merubah dari segi luaran dan dalaman saya...I love Nucell..and thank you Kak Su for this lovely entry...

    ReplyDelete
  2. Ummi...akak berkenan...dulu akak pernah jadi agen DCL...tapi dah tak aktif... camaner kalau nak order...

    ReplyDelete
  3. hi Ina.. u are welcome.. this one is especially for you!!

    ReplyDelete
  4. kak anie.. saya dah add akak kat FB, nanti kita cek ye.. akak nak order kat saya juga bisa!!

    ReplyDelete