Monday, November 28, 2011

anak teruna

harini sgt bersejarah utk anak teruna kedua akak, azmeer. dia dah lama bersedia nak dikhatankan.. since taun lepas lagi kami dah planned.. cumanya takmo buat sama cam abg dia dulu, takmo guna clamping dah.. seriau mengingatkan akmal dulu.. heheh..

kami purposely cari yg potong biasa je.. lagi best, yg klinik ni guna laser. haaa.. selesai tadipun dalam 11.20 lebih gitu. ya allah.. lega sudah.. alhamdulillahhh.. ameer kata.."sakit sikit.." kesian tengok dia keluar dari bilik doktor tu.. mmg nampak sakit sgt dia .. ntah la.. dia ni mmg manja lebih, maklumlah anak yg kecik.. ha haa..

ni gambar kenangan kanda sempat rakamkan dalam bilik doktor tadi..

ameer, umi sayang kamu!!

moga cepat sembuh...


1 comment:

  1. Wahh...selamat berkhatan yea...malam rabu azmeer takde la..hihih

    ReplyDelete