Saturday, December 31, 2011

amal ameer

anak2 teruna akak.. dah besar panjang dua2nya...
masih nak bergaduh lagi dorang nih.. padahal deme ni berdua je adik beradik, bukan ada tiga, empat or more! amal is going to be 15 and ameer plak 10 next year.. jauh beza tu... tetap bercakaran bila dekat.. adoiii.. why cant you guys just berbaik2 je, help each other and bagi kek kat umi and ayah?

bagi kek.. heheh.. means tunjuk pencapaian.. i always tell them that whatever they need, ayah and umi can provide, we will do our best..
kami keje and business siang malam, itu dan ini.. utk siapa?? utk dorang jugak, nanti.. tapi dorang belajar kenalah tip top, tunjukkan pencapaian dalam pelajaran.. baru la kami tak rasa "alahaiii" anak2 omak ni, ye tak?

anak2 korang cemana pulak?

No comments:

Post a Comment