Tuesday, December 20, 2011

idolaku dari dulu2 lagii..




akak mmg kagum sgt dgn cara keje hanis haizi.. in fact akak mmg sgt respek dia sebab dia gigih menjalankan bisnes online dia tru fb and blog, as she's one of the first yg sgt berjaya tru online biz. akak pulak dulu was just a silent reader, skrg dah jadi a loud reader.. and akak dah jumpa dia due to being loud la ni.. heheh, but i enjoyed it!

semangat dia mmg harus kita semua contohi, sebab dia boleh membuat kita terasa yg kita lebih perlukan utk kaya raya dan berjaya.. dari hidup biasa2 and lame and feeling2 dat you are in the comfort zone but you are actually not..

hanis adalah wanita melayu yg masih muda, baru 27 but married with 2 small kids lagi.. but still doing great in her life.. giving out opportunities and helping out her business partners and all.. if i tell you how much she earned tru her business, tentu korang terkejut.. but that really has amazed me.. and jadikan akak lebih2 bersemangat utk terus sama2 memartabatkan online business ini... maybe akak nak buka satu cawangan bisnes dgn hanis jugak.. heheh.. mana tau!

so, akak sgt pandang tinggi kat dia!!

No comments:

Post a Comment