Thursday, December 22, 2011

mari kita pi bercuti jommmm





hui bestnya pi bercuti... tinggalkan semua, akak dgn kanda... bawak anak2 semua pi berehat2 di tepi pantai yg damai, dengan bunyi deruan ombak di kala senja yg mendamaikan.. heheh.. malam2 plak plan buat bbq dgn ikan yg kanda pancing sendiri, masih fresh, masih manis and sedapppp.. best tuu..

akak cadang nak pi kok samui, thailand... sapa nak ikut? kat thailand je.. takpe, tak pi jauh pun.. yg penting kita dapat pegi dan bercuti merehatkan minda dari hiruk pikuk dunia dan perniagaan yg penuh dgn ranjau berduri .. ahaaa... terlebih sudah kak su!

kan best kalu kita takyah pikir pasal bajet majet waktu ni.. just go ahead and enjoy. bila jenjalan soping2 tu plak, jgn lupa belikan souvenir utk mak abah, adik badik kita, kawan2 kita and business partner kita yg sama2 keje kuat dgn kita utk menaikkan bisnes kita.. haa.. best kan? kita reward diri kita setelah penat lelah berusaha setaun.. jadi apalah salahnya, kannn? lebih manis lagi sesemua ini kalu bisnes kita ni tetap berjalan walaupun kita dah pegi bercuti dan tutup kedai kita tu sekejap?

so, mana lebih baik.. kuar duit sendiri atau takyah pikir pasal duit dan semuanya ditanggung beres??

call kak su.. 014-7242 338

2 comments:

  1. betul... yang penting enjoy!!!!

    ReplyDelete
  2. hi izman..
    lama hang tak mai blog saya, kan?

    yes, enjoy tapi lelebih lagi kalu sumua free.. tinggal bawak duit nak sopping je.. best kannn?

    ReplyDelete