Thursday, December 01, 2011

semangat nak buat entry baru

bukan selalu tak semangat, tapi harini lebih lagi semangatnya..



mlm tadi check, bonus dah masuk.. alhamdulillahhh.. ini kira lambat sebab selalu 20hb dah masuk. i guess bcoz HQ ada technical problem dekat 2 minggu .. tu yg jadi lewat..



tipu la kalu kata akak tak effect kalu bonus lambat masuk.. well.. akak selalu dah planned itu ini, tentulah akak keciwa.. hehehe.. tapi masalah mmg tak buleh elak.. kita redha je lah akhirnya



tu baru bonus biasa.. bonus fast start 5hb nanti pulak keluar.. hebat tak? 1 bisnes 2 kali untungnya masuk.. buat sekali dapat 2 kali.. hebat sgt rasanya. keje part time cam ni la yg bestnya.. kita cuma promote and share kebaikan produk.. kita dapat kesihatan dan kewangan.. apa yg lebih menarik selain wang, wang dan wang pada manusia ni..



eh.. terlebih sudah cerita.. tu la dia semangat, kannnnn?


so, bidadari anyone?





just call / sms kak su to get your order..

014-7242 338

No comments:

Post a Comment