Monday, March 05, 2012

Faedahnya ialah


akak copy pasted this from a friend's blog.. thank you so much rawlins 
Apa Faedahnya Pakai Baju Dalam Mahal Nie?
Pernah tak dengar orang cakap camtu bila sebut Premium Beautiful?
Mesti pernah kan
Apa pekdahnya pakai baju dalam mahal nie? Kat dalam je kot. Bukan ada orang nampak pun
Habis tu, nape kita beli ubat/ pil/ supplement yang mahal-mahal?
Lagi kecil menda tu, lagi la kita tak nampak kan..
Telan terus lenyap
Tapi kita sanggup berhabis kerana nak sihat kan?
Nak menikmati kehidupan dengan semaksima mungkin, ye tak?
Meh sini nak khabarkan apa faedahnya memakai baju dalam mahal nie

 Long bra

  • Cup berbentuk piramid untuk menampung payudara agar tidak jatuh dan puting dalam kedudukan betul (untuk mengelakkan kanser)
  • Menghalang lelemak mengalir ke bahagian belakang
  • Mngelakkan dari masalah berkaitan perut seperti gastrik dan ulser
  • Mengelakkan bengkak susu
  • Mengelakkan payudara berdarah
  • Menyokong payudara besar
  • Menggalakkan pertumbuhan payudara yang kecil
  • Meransang pengeluaran susu ibu
  • Mengelakkan gastrik

Waist nipper

  • Tetulang memori berfungsi untuk membantu masalah tulang belakang seperti bongkok, slip disc, sakit pinggang dan pengaliran darah
  • Suntikan F.I.R paling banyak dalam tetulang belakang
  • Sesuai untuk lelaki dan terutamanya wanita lepas bersalin
  • Memecahkan batu karang kecil
  • Mengempiskan perut
  • Menghilangkan 'stretch mark'
  • Membentuk pinggang
  • Elok untuk mencegah demam kuning
  • Mengubat lenguh kaki

Long Girdle
  • Menguatkan rahim, mengemaskan bahagian perut serta menghilangkan kesan strectch marksterutama ibu lepas bersalin
  • Tidak menekan ovari dan memberikan kesan hormon yang seimbang estrogen dan progestron
  • Love shape nipis untuk membentuk pinggul yang menarik dan membetulkan kedudukan
  • Menyokong rahim selepas melahirkan anak
  • Mengurangkan senggugut
  • Membantu perlekatan janin
  • Mengurangkan keputihan
  • Merawat masalah buasir

Wah!  Banyaknya kelebihan baju dalam mahal nie kan .  Dari uals beli yang kat pasaran tu jenama ***** dan jenama *****
Mahal gak kan... Tapi takde kesan kepada kesihatan uals kan.  Pastu kena berganti plak almost 3 - 4 kali setahun
Takde warranty plak tu.  Baik la uals invest beli Premium Beautiful nie.  Dah la MENYIHATKAN, MENCANTIKKAN lagi, LIFETIME WARRANTY plak tu!  Mana nak cari one-stop product sebegini?

call suriani.. 014-7242 338 or email suriani0621@gmail.com

No comments:

Post a Comment