Monday, March 12, 2012

surat layang 2

inilah dia surat layang yg akak terima last week.  best kan.. bukan calang2 org dapat surat layang ni tauu.. kalu tak artis, tak menteri tak dapat okay.. so, akak ni dalam kategori antara dua tu lah.. ya Allahhhh.. kau tolonglah hamba2Mu yg menulis surat ini dalam menjalani hidupnya.. semoga dia mendapat apa yg dicita2kan dan aku jugak doakan semoga dia tenang dalam menjalani hidupnya... 


ya Allah sesungguhnya Engkaulah yg maha tahu isi hatiku.. Engkaulah juga yg memberikan rezeki bukan sapa2 jua .. aku sgt pasti itu.. Kau limpahkanlah aku dgn rezeki yg banyak supaya aku dapat membantu org2 seperti iniiii.. aminnnnn



2 comments:

  1. hello....

    Ambooii..siap ada love letters tuuu..:) :D
    Siapakah gerangan orgnya itu?
    Its ok kak su..dengan terdapatnya surat ini..akan bertambah tambah tambah usaha kejayaan akak. Anggap saja..kehadiran love letters tu sbg pencetus semangat untuk berusaha lebih keras lagi.. OK?!?!?!

    ReplyDelete
  2. thanks ira.. you are always there for me!!

    ReplyDelete