Tuesday, October 30, 2012

selepas sekian lama

haha.. tajuk tak bley belah katanya.. well.. mmg rindulah nak tulis kan.. lama bebeno macik tak tulis.  macik bukan tulis sbb org nak baca ke nak soh org baca ke haper, just memang macik suka tulis kan dari dulu.. sejak dua menjak ni je macik cam bizi nyah.. sementelah hidup ini banyak perubahan katanya.. heheh.. beria kau non!


okeylah.. kita citer kes harini.. aku aman damai tau harini, sementelah merasakan aura2 jin itu takde di keliling aku, menjadikan akulah seorang manusia yg sgt seronok menjalankan tugas di opis.. hihi. suka tau.. pastu dapat pulak membeli kasut baru, membeli shawl baru dan berbagai2 lagi baru... yg tak payahlah macik nak citerkan kat sini.. kang ada plak yg kata macik suka menunjuk.. heheh.. nasiblah.  mmg macik perlu nak beli and terlanjur tertulis sbb macik mmg suka menulis.  ya allah.. kemain aku explain... pehallll?


okaylah, ckup dulu.. sebab dlm kepala otak ni ada bykkkk citer nak share.. citer raya aji yg penuh kontroversi.. ada citer pb yg orang nak lagi dan lagi.. ada citer2 seram & paranormal yg aku rasa sgt menaikkan bulu roma, cup cakes sedap and sebagainya.. 
tapi takpe.. dah ada tajuk, senang macik nak buat ceritanya and elaborate later.. kannn..


asal terubat rindu beta nak membuat entry sudehhh..

2 comments:

  1. itik2 dan kasut di atas itu bukanlah item2 yg akak beli tadi ye.. gambar sekadar hiasan.. hik!

    ReplyDelete