Sunday, June 24, 2012

dengki amat kau bedahhh...

aku baru realize why ada org yg soooo dengki with  me.  aku suka membuat apa yg aku rasa best je.  at one point mmg aku rasa  aku hot.. suka hati aku la kannn.. blog aku laa.. kau takut nak ngaku, tapi ko ngutuk2 aku yek.. dahlah ko tak mampu sgt nak beli PB pun ko hangin dgn aku .. dah tu ko nak kutuk aku bagai2.. konon2 kau la yg paling seswai dipanggil hot mama.. .. hahaha.. nak muntah!! tak heran bila aku dengar ko tak puas ati satu ketika bila aku tukar blog title aku kepada "my life as one hot mama"  ... ko cam pandang rendahhh je kan...  kahkahkah jeles la tuu.. relax la machi... definisi hot tu tak semestinya pakai baju pendek takde lengan menunjukkan tangan dan bawah ketiak.. silap2 berbulu tak trim.. hihi.. dan jugak tak semestinya pakai skirt2 pendek atas lutut pastu bila jalan buntut bergoyang akibat dah over labuh.. hihi.. tidakkkk.. pada aku tak semestinya.  pastu boobs tu.. biarlah berisi pejal okey, bukannya jatuh or kecut layut .. itu hot kah?  beraksi pakai baju mandi 2 keping and posing ngangkang tu kot yg ko nak kata hot?.. hmmm.. so the kpg punya fikiran

well.. up to you to describe your hotness.. tapi jangan dengki kat orang lain, lebih2 lagi aku.  byk benar yg ko tak puas ati kat aku ye bedah...tp musti kau susah nak bersaing, kannn..  takpelah.. ko pun bukannya sapa2 dalam idup aku, so, aku pakat ignore je lah kat ko yg sokmo perasan lawa, sexy, dah semua org lain tak setanding dgn ko kannn?  sungguh memualkan bila memikirkan kedengkian kau ituu..



pasangan yg sungguh hot di mataku!!!


No comments:

Post a Comment