Thursday, January 31, 2013

lututku hartaku

ya Allahhh.. hambaMu ini sakit lutut.. kan ke biasa sakit lutut menjelang usia mencecah tutttt ni.. well.. aku redha.  mmg teringat sejak fire drill last week turun almost 19 floors, aku mmg rasa sgt sakit every time nak solat bab duduk antara dua sujud, pastu time nak nyangkung (bukan ngangkung okeh) and few other activities yg sebabkan kesakitan lututku yg amatttt sangat..

ada ke lutut baru aku nak order lah.. cam senang je kann?
pasni nak pi cari mende2 nak menambahkan kalsium ke dalam tulang lutut and badan.. kahkahkah.. dah lah lepas every time aku pi kelas menari aku menderita.. how to enjoy life like thisssss?


gambar di taun 2009 masa akak menari kat beach party katanya 
(our aerobics and dance class at UEM).. terkenang!!

1 comment:

  1. kurusnya time niii
    cer pergi check adakah lutut ko tu dah kurang liquid so pergeseran lutut tu dah tak smooth.
    umur dah senior remaja ni camtulah kak.

    - si comel yg muda belia -

    ReplyDelete