Friday, February 15, 2013

gembira ria di hari rayakah akuu?... yesssss

nak ceghita bagi kat hang.. aku pi gym tengah hari, harini tadiii.. during lunch.. oh my Allahhh.. so refreshing tau.. mmm.. penat but fresh.. hahah.. tak boleh belah punya excuse nak balik awai sempena malam jumaat yg penuh berkat (nak bunoh setan bak kata cik sheila, our big boss punya sec.ituuu).  tapi sgt berbaloi cuma buat like 40 minutes exercise sekadar mengeluarkan peluh walaupun basahlah tuala kecil itu.. dengan berkayuh sederhana laju selama 20 minit lebih, sudah tu pi buat kat few machines (tumpu bab perut nyahhh.. ) pastu another 15minit gi buat apa tadi tu ek nama dia macam machine kayuh jugak, but tak duduk.. ntahlah tatau apaker namanya.. hampeh, machine guna 3, 4 kali dah tapi still tak amek pot nak tau nama dia.. hadoii



sementelah lutut mak yg amatlah sakit semenjak dua menjak ni, mak takmolah berat2 dan bebankan dia buat zumba or other dance classes.. mak redha buat yg ala2 tu jer.. happy sudah aku rasa dapat exercise! 


pastu kannn... aku gembira bila dapat tau listing itu.. betul2 gumbira ria di hari raya.. bukanlah kegembiraan aku ni semestinya kegembiraan org lain tapi ... mmg aku berhajat kalu listing itu keluar begitu.. aku akan suker dan gumbira sesangat.. paham tak??  and the hope that i do not have to face that face again.. hmmm.. i could only pray for it now.

well, kalu lepas ni dia tak belah2 dari tempat tu, maknanya dia ni mmg kaki propahhhh.. cakap mmg tara surupa bikin!  tengoklah.. tak gak berambus sbb bagi alasan yg lain pulakkk..mmm.. mmg menebal je la muka dia dan perut dia.. eh, kulit dia.. cemanapun, aku tak boleh doakan yg tak elok utk dia.. aku redha je dgn ketentuan Allah.  semoga dipermudahkan urusanku dunia akhirattt!

No comments:

Post a Comment