Tuesday, February 05, 2013

setia

merenung ke luar jendela
melihat kebesaranNya
mensyukuri segala nikmat
yang dikurniaNya di dunia

kerana Kau yang satu
yg setia bersamaku
dikala kujatuh, ku bangkit...

dah tatau apa lagi liriknya.. lagu di akhir drama setia hujung nyawa tu laa.. sapa nyanyipun aku tatau.. but.. what i'm trying to say here isss...

i am watching this drama melayu which is originally taken from novel.. . kat tivi mmg dah almost over, but since aku asik terlepasss je, balik lewat itu ini, aku pun decided to watch it online.. mmm, better kau.. no iklan whatsoever, eventho slow... i dont mind.

suka citer ni sebab rasa cam best jer mikirkan couple ni, baru kawin tapi malu2 kononnya (tu yg aku mula tertengok episod kat tivi satu haritu.. yg buat aku rasa citer ni best!)..

aku rasa kalu baca novel dia lagiii la best kot.. macam citer apa tu, yg sharifah abu salem tulis tu..hmmm.. tapi citer tu aku kecewa sbb aku dok bayangkan si lelaki tu (razif) sgt hensem giler, but bila ditivikan.. rosyam noor, which is a bit too over macho (tua) for the role and some more, kurang hensemmmm.. awwww.. sedeyyy!

2 comments:

  1. Bestkan citer ni? lagu tu nyanyian Najwa Latif. yg lagi satu lagu penyanyi lelaki tu ialah lagu Fiq. Hari khamis ni last tau, aku rasa semua yg jahat mati terbakar termasuklah mak Ersalina yg sengal tu. hahahhaa so they live happily ever after.
    -peminat Zain walaupun dia lidah pendek, saya tak kisah-

    ReplyDelete
  2. la ye ker.. takperlaa saya tengok jer, ni dari awal balik ni.. best betul masa dorang nak get to know each other to kannn. romantis panties..ahak.... tima kasih wak!

    ReplyDelete