Friday, April 19, 2013

nak kulit cantik tak?

bila pikir2 bab kecantikan ni kan.. semua tau.. asas2 utk kecantikan adalah penjagaan kebersihan.  eh, apa aku cakap ni.. aku tak layak nak kata mende2 ni.. sebab aku bukan cantek.. awww.. ko cantek ker?  mm, ok.   ko je la cakap.  ahak.. since ini blog aku, aku je lah citer.. melalut tuuu..

okay, harini SK II mai kat opis akak.. so, sebagai a great place to work (gpw katanya) opis akak ni.. dia pelawala kitorang "GPW: Get your skin analysed with SK-II TODAY from 11am-5pm".. akak ni yg tak sabar2 nak pi analisis kulit tua akak nipun berialah pegi..  awai tu, kol 11 lebih dah terpacak situ nunggu.. ahak.  tupun kena tunggu turn ada 4 org lagi masih sama menunggu tau. 

agak2 kalu la akak pakai SK II, terus kulit akak akan cantik ..without mekap ok? cer tengok gambar bawah ni, pakai mekap ke tak?


 


tengok gambar ni.. akak mekap tebal ni.. walaupun badanku giant, akak tetap mau kelihatan cantik, ok?


adoi.. tiba2 tingat, kalu yg comel, haruslah sebut sapa?  yes. kak tunnn.. amik kau.. takde yg paling comey dah selain kak tun sekarang ni.. tak sanggup akak tauu!!


No comments:

Post a Comment