Tuesday, May 21, 2013

berenang2 ke tepian

u know what?
lama giler macik tak pi berenang tau.. selalu mmg malas giler.  abis2 pi pun temankan anak2 and anak sedara pi mandi je.  this time aku sendiri sudah terasa kaki ni mmg tak boleh layan nak jogging or treadmill ke apa2 mesin kat gym tu.. maka terbayanglah air kolam yg sungguh melemaskan dan menyeronokkan.. suka mandi kolam la beb... walaupun tak reti berenang sangat.. hehe.. aku pun bangunlah dari sofa selepas melipat kain, menjemur dan menukar kain.. hahah.. nak pi kolam siantan gak.  lelagi masih pagi ni kan.. elok bebenau kita tunggu pagar tu bukak and terjun..heeee.. gilo.. akupun plan la.. ajak ameer, uih dia suko amek la.. mmg gilo air gak anak den sorang tu.. tanya amal.. hmmm.. takkan dia nak do.. dia lagi suko dok main komputer and layan pewdipie ke pebenda ntah kat internet.  like mom like son aku pikir dlm ati.  aku cuma tak dapat pc je kalu dapat..  harus aku tak buat keje rumah.. hehehe... matilah nak kena marah buatlah.. sib baik kanda tak jadi belikan laptop..  harus anak2 aku dan dia sekali tak makan sbb aku dok leka on my lappy... ahak.. so the addicted to the net.. oh so bad!!

eh, lalut jauh beb.  so.. aku pi la kejutkan kanda yg sedang comel tido seperti tiap2 weekend sementelah keje tak memanggil dia.. maka dia pun berkatalah.. awak pegilah.. saya tak suka tempat2 cam tu.. panassss.. adoi.  i guessed the answer already.. i just want to try, kan.  aku pun siap2 and pi lah... siap pesan ke dia.. if kat kolam tu nanti i bumped into a guy who liked me, and we lepak sesama, kanda jgn marah plak ye.. since u are soooo tak suka temankan yr wife.. haaa.. dia ok je.. akupun belahhh...



mandi since 9.30 kau.. till almost 12.  i enjoyed all the water.. hahaha.. pelagi if kat swimming pool, apa lah.. punya ramai yg datang belajar swimming.  ada mamat2 askar jugak ko.. ada aku kesah?  aku dgn ameer buat hal kami sendiri la.  ameer suka sgt quality time with umi, kan.  dah la aku kena mengangkat dia dalam air je sepanjang 2 jam tu.. katanya kat dlam air kan ringan.. adoi.  sayang aku takde amik gambo.. ehee.. buruk la bona den pakai baju mandi, walaupun muslimah katanya kannn.. ha ah laa.. next time must take pic la kau.  buat penanda diri time sonok mandi kannn? walaupun berdua banak je, we enjoyed ourselves.  

dah letih sakan baru kuar dari kolam.  tiba2 ada 3 miss calls kau.  kanda plak??  hmm.. aku sms balik, why, i am changing now.  nak balik dah.. he didnt answer.  tup2 bila kami nak kuar dari pagar, kanda ada di situ.. oh sudah menjadi kata2 ku kat rumah tadi.. dia haruslah sudah termasuk sikit.. bahawa if i met someone, i might cling to him to borak2... ahak.. idaklah aku ni begitu.. but since kanda dah dtg.. suka jugak sbb he's showing he cared.. at least for now.  katanya nak minum, so we went to abdullah's.  pastu dia kata ingat tak harini nak pi kenduri kawin?  aku langsung tak hingat dah u.  aku ingat balik ni nak bersilat masak pulak la mengenangkan dah enjoy berenang2 and tentulah lapau.. ahhah.. 



well ke kenduri kawin la aku dan dia haritu.  mak tak larat nak pi, so kami merempit saja.  hmm.. x lalu mkan banyak disebabkan letih i guessed.  


petang tu aku layan dream team... wow.. i really suka tengok ricky lee neely.  bukan saja hensem, malah sgt fit.. semua challenge dia je menang.. i so teruja tiap2 minggu tunggu dia and his dream team.. so dreamy kau.. ahhahahaha.. 


so i like korean artist, so what.. that's my hobby.. so find your own laa.. kannn?



dah la tu..

1 comment:

  1. lenkali amiklah gambar2 abg askar macho2 tuuu, untuk tatapn reader2 yg ngantuk ngadap pc ni.
    -comel-

    ReplyDelete