Wednesday, May 22, 2013

excited kah akuu?

ya.. damn excited.... kasarnya bahasa ko su.  no lah. 
pemende yg ko excitedkan?
 
our next office trip to Spore la.  bukanlah apa sgt but the feeling of being away with frens and enjoying life.  oh so sonok u.  bukannya tak penah rasa going, but this one is quite special coz m going with the new team.  PM team katanya.  boringnya semua pompuan.. ahak.  aku suka je bergaul, kan? gatal la ko ni su.. nasib laa.. mmg true nature gitu..

ni dah rabu, jumaat sesubuh nak poei dah.  aku mikirkan aku bukannya nak menyoping ke per.. but nak berseronok kat USS tu yg tak bley belah rasanya.  macam bebudak yek?



 
pedulik hapa.. once a while u shd pamper yourself.  ini office punya, yg sendiri2 punya?  hehe.. aku pernah plan dgn ira nak pi europe.. katanya amik duit epf yg 50 tu boleh la kot kak.. hehehe.. so sudah nak save up, kan?  ni aku plan plak dgn kaklong maza nak pi paris.. ko pecaya??  last few nites back we were wassaping and she told me dia tengah dalam proses menjual tanah arwah paklang.. and if terjual.. she's going to take me to paris all sponsored... oh so i love u kaklong..  heheh..  mana nak dapat cousin yg sangat memahami.. even lakipun takkan sepaham dia ..kannn?

melalut lagi.. well.. terus terang aku blum pack apa pun.  nak pi mmg la kena pack, but aku cam malas.  wish i could just bring myself there.  nak apa2 aku beli jer, boleh..  harus org kiri kanan meroyan tengok aku bawak sling bag jer pi.. dorang plak bawak beg tarik ko.... ahak..


nak pi tinggalkan rumah 3 hari tuuu... tinggalkan kejap.. tinggalkannn



tinggalkan mak dgn pokok2 bunganya.. dgn kerenah anak2ku  yg berbagai..

2 comments:

  1. miss my kiddo and hubby already...huhu...
    tapi at the same time tak sabar nak pergi jalan2 ngan kenkawan.
    -comel-

    ReplyDelete