Wednesday, May 15, 2013

holiday lagi jom..

aku byk keje, but aku still nak buat entry, yeah.. for me who can type as fast as i think.. bukanlah masalah mencari time to do one entry.. hahah.. so belagak, kan.. no lah.. just saying, i can find time to put one story anytime...


so this time aku nak citer pasal apa ye.. oh yeah.. my next holiday away from the office.. this time it's going to be negeri singa di bawah sana.. my new dept ni.. i am so liking my job now.. so, this new dept is where i start a new life.  a new sets of frens, a new attitude (??) and so on and so forth.. this next trip is no more with financial services, now i am in the pm dept.  no need to explain but i am liking my job even more coz i am specialising it to just that.. which is .. just that.  takyah citer lah kan.  but what i am saying is there's more responsibility i am taking now.  cewahhh.. well... all the shuffling makes me thinking.  aku ni sampai bila macam ni?  but then, there's always a challenge if we want something so badly, we tried so hard, we prayed for it.. we ask for help.. pasti Allah tolong... so here i am.  out of the secretarial tasks which i am not so fond of anymore now.. to the systems coordinated thing.  hmm.. nak naik pangkat tu agak melampau la kan.  but then.. if i do something i like, and dont mind the challenge.. apa2 pun aku tak kisah.. takde sapa nak marah as long as i get things done in a timely manner..



eh, kan melalut tu.. i wanted to tell about our next office trip tu USS Singapore, but dah pi detail pulak ntah apa2.. haha.. so much time su???.. beberapa hari saja lagi.. cant wait.  hahah.. jakun yek?




this time semua wanita, 2 buses tuu.. enjoying ourselves kat situ.  i cannot imagine.  hopefully lutut aku ni dah lebih baik and aku, ira, sheila, kak nita and all the rest of the pm team will enjoy sakan di sana. 

cukup la dulu.. byk nak tulis masa tak cukup.

A30039559


5 comments:

  1. oh namaku disebut, sgt terharu dan teruja :)
    yes look fwd to the trip even hati sedih tinggalkan laki dan anak2.
    oh nombor ko mmg cantik, senang nak ingat.
    -sheila gebu-

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn.. every year we look fwd to this trip kan.. makin lama makin jauh.. until one day they might take us to europe.. ahak.. kan kan?

      Delete
  2. bertuahlah pergi europe, ntah2 next year pergi Sunway Pyramid jer, budget uollsss!

    ReplyDelete
  3. ye la kan cik anon.. sunway pyramid pun kira ok per.. janji pi somewhere with frens.. tentu sonokkkk!!

    ReplyDelete
  4. alamak I lah cik anon tu, I lupa lak letak nama I si comel tuuu...yeahhh tak kiralah pi mana best jer jalan2 ngan kawan2, asalkan tak lepak office semedang.
    -comel-

    ReplyDelete