Tuesday, May 07, 2013

i need my love life back..

howdy u guys.  tajuk tak boleh blah kan?
bukan mende pun. saja nak tulis takde idea.  tingat pulak trip balik kg perlis bebaru ni.  sebabnya kanda kata nak balik kg.. aku dah sonok sgt sbb jumpa ayah mentua and kak lina and all the in-laws and associates di belah2 sana tu mmg sesuatu yg best.  jauh kan ke?

kisahnya kanda nak bawak kawan opis dia sesama sbb they planned to go to Langkawi.  tu dia.. i thot just us balik kg perlis.  rupanya idak.  there's more to it.  ada kawan haruslah kanda lebih baik dr biasa.  awww.  hehe.. my experience, dia mmg akan layan kawan2 dia extra special.  well.. terlanjur i dah masuk dalam plan dia, might as well joinlah menghiburkan diri.. kan?


ingat nak pi bulan madu sekali lagi.  kali ke ntah berapa pun tak ingat dah nak pi nak pi.. tapi bulan madu mende kalu ada anak2 sama?  not so right kan?  but kanda will always have the kids to all the trips.. i guess he's going to stop after ameer got married kot.  oh so tua i will be that time.


bab mengarut kan?  heheh.. padahalnya we just visited langkawi in january tu.. ni april pi lagi.. mmg jeki ku di langkawi byk taun ni.  kanda oh kanda.. but this time we stayed at the kuah city je.. at de baron resorts gitu.  ok la.  just the bfast tak hebat sgt.  i kan.. suka makan and suka varieties.  tentu kanda kata ish tak bersyukur.. hehe.. dah biasa selalu jumpa lagiiii byk choice of food tentulah kita buat comparison.  maybe murah la tuuu.. ahak... bila cek, idak la murah punnn.  org dah buatkan ngapa nak bebising ni su oiiiii?








apa i shopping?  awww.. nothing.  i just bot set telekung since terlupa bawak, then, baju selai .. harus ngepaw kanda.. pastu apa lagi.. hmm.. souvenirs kat underwaterworld for my frens.. tu je.  boring tul tak bergaji lagi masa tu tauuu!  kalu idak, pasti susah nak control!


jalan mana?  we went to the cable car place again.  but only faiz and family je yg naik ke atas tu.. kami lepak bawah je tunggu dorang turun.  anak2 ku plak enjoyed masuk panggung 4D ke apa ke ntah situ.  best bebenau kata deme.  kanda cam boring je sbb aku nak mintak itu ini.  last2 malaih nak mintaklah.  cari duit sendiri beli sendiri la kannn? 

langkawi mmg best laa.. i like it so much.  will come back soon.  donno how soon, but will come back for all the trips to the pulau2 and of coz kena buat snorkelling activities, baru puas hati.  haaa.. berangan kauu!  kami tido semalam je, but kanda's fren stayed another nite. 

balik dr langkawi trus lepak balik kat umah kak ipar, kak lina.  makan kat perlis mmg heaven u.  i ni kalu bab makan lagi2 kat perlis ni mmg kalah.  suka giler.  lagi2 harga murah and lots of choices yg kat tempat kita takde, kan?

2 comments:

  1. souvenir? aku tak masuk dlm list kawan2 ko ke? ohhh sedihhh...rasa nak sentap 8 purnama :)
    -comel kuci...kuci...kuci...-

    ReplyDelete
  2. ko kalu aku bagi souvenir pun ko bagi ke mak ko jugak kan.. so aku pikir2 takyahlah bagi lagi kat ko.. ahak.. sentap ker.. takper, janji ko tak pengsan, ok?

    ReplyDelete