Thursday, May 09, 2013

let's dance

korang suka menari tak?
aku mmg suka, suko amek bak kata org negeri 9.  hehe.. sejak bila aku suka menari? sejak aku kecik2 dulu, aku tengok kat kenduri kawen ada buat joget lambak kau.. pastu kawan2 ajak join, aku join, eh sonok plak.. pastu akupun rasa aku mmg ada talent sikit bab ikut rentak and goyang2 semua2 tu. so smpai sekarang aku suka menari. 


aku join sekolah punya grup tarian, tarian asli la tapi.  kat college ada buat apa2 yg menari2, pasti akak lah yg sonok nak join.  pastu kat opis kalu ada dinner2, harus akaklah yg tunggu till the dance starts.  bukan selalu dapat peluang enjoy dgn kengkawan gitu, kan?  motipnya akak mmg suka dancing and dancing ok?  masa akak memuda zaman belasan taun, kawan2 ada gak citer pasal disco.  time tu akak mmg takde chance u.. makpak i so the very the strict.  if not, pasti akulah yg menjuarai disco2 ituuuu.. .apakahhh?


sejak dua menjak ni, since takde gang nak pi poco2 or aerobics near my place.. which taktau nak cari mana... i joined gym sajalah to have fun.  lagi2 kanda kata nak sponsor, katanya.  nak tngok isteri comel dia lagi bertambah comel kaedahnya.. adoi.  sib baik la dekat je kat opis ni.  akak kalu boleh hari2 nak pi gym, berzumba, hip hop mix, body combat.. and tah apa2 lagi kelas akak nak join.  tak hengat diri, nafsu ada, kederat kurang.. awwww... so, pi jelah yg akak mampu dalam seminggu keje tu kannn? 


bukan saja nak kurus laa.. yg paling penting nak sihat, nak stamina and kuat... lutut tu biasalah.. baik time, mmg best aku lompat, bila sakit, buat ala2 jelaa..  paham2 je la kannn?


ni latest.. semalam

byk lagi nak kena hapuskan ni... kat lengan, kat pinggang and perut.. ohh my fat.. y are u so strong???

3 comments:

  1. gambar kedua tu cam dah kurus plak.
    -comel-

    ReplyDelete
  2. macam dah kurus je ke.. aku suka komen ko yg ikhlas sgt ni comel.. komen la lagiii..

    ReplyDelete
  3. ish malu lahhh... hahahahhaa
    -comel-

    ReplyDelete