Wednesday, August 07, 2013

its the end


selamat hari raya semua.. maaf zahir batin juga..

aku masih keje ni.. office bagi half day pada yg menyambut raya.. so aku tunggu je lah sambil ngabiskan keje (boleh abis ke niiii?).  some more aku ada constipation session dgn boss (coaching session) harini kol 10am.. ntah apa nak discuss pun wallahu a'lam bissawab.. memalam nanti baru jawab.. hik.

ketupat rendang semua aku tak ready lagi.. along aku dah tipon subuh tadi ajak pi beli daun ketupat.. oh so raya if you want to menganyam kan?  aku tu je la kepakaran aku .. menganyam ketupat dgn daun kelapa tu la.. lain2 wa tatak leti woo.. alhamdulillah.. byk taunpun aku amik bahagian nganyam je la beb.  itu kalu kat umah aku or umah mak.. kalu kena balik kg.. harapanlah dapat ketupat cam tu kan.  oh how i wish dapat raya cam dulu2.. i wish i wish and i wish.. but i dont think my wish will be granted.

nak beraya pun ada drama weh.. malas dah. 
kenalah redha je dgn ketentuan yg kita ni ngikut saja.. but aku pun dah letak syarat aku.. heheh.. nasiblah.. nak ikut bagus.. tak nak ikutpun mak tak kisah.. mak dah redha jer..





meh kita layan lagu raya sambil2 buat keje...





anyways.. next week cuti seminggu apa ke nak dibuat.. pekata kita pi holidayyyy?  berangan jer nii.. sapa nak teman i niiii?


No comments:

Post a Comment