Thursday, October 03, 2013

pinggangku yang ramping?




korang, aku nak kongsi ni.. aku ni sakit pinggang.. asik sakit pingganggg je sejak duamenjak ni. nak kata main kuat sangat idak ler pulak, biasa2 jer.. nak kata buat keje berat idak jugak, biasa2 jer, abis2 angkat badan aku je pi ke mana2 tu.. but why aku sakit pinggang sangat sekarang ni yek? maybe nak kena beli tilam baru kottt.. tilam tu dah ngikut bentuk badan aku, so hari2 tido, takde makna la sebab asal bangun je sakitttt.. haa.. tilam punyalah tebai, tapi, dah tak relevant sebab menyebabkan aku sakit pinggang. kanda takde plak komplen sakit pinggang or badan dia.. aku je ke?
ntah2 mmg pinggang aku ni dah teruk ngat.. huuu.. nak mintak ameer pijak hari2 marah pulak dia.. huuu

so, semalam,balik dari gym, terasa pulak pinggang itu berdenyut2 masa dalam tren nak balik. korang penah tak rasa begitu.. aku rasa cam oh kenapalah badan aku ni nak sakit saja.. but then, aku redha je,.. semua dugaan Allah la utk aku ni. dosa aku banyak sgt ni.. huuuu.. astaghfirullah ler bebanyak su. akupun sms siti anak buah aku yg penah keje philip wayne tu.. mntak tolong dia urutkan. dia pesan balik mandi dulu, baru datang mengurut. heheh.. kalu tak pesanpun aku pi mandi dulu jugak.. so, dengan sakit badannya, akupun terus balik umah, mandi. kanda takde time tu, bawak amer pi beli makanan kat luar. tinggal amal je main pc.. as usual. masa tengah mandi terdengar kanda balik.. oh, dah balik pun dia.

aku siap2 je.. kanda dah botak balik.. misai semua takde dah.. adoi, lagi aku tak suka dia buang misai, lagi dia buat.. mmglah aku ni tak penting pada dia.. kalu nak kira, apa2 yg dia suka aku cuba gak buat, cuba gak penuhi, kenapa bab misai dia tak penah nak buat? i like him dengan misai. lantaklah kanda.. sukatilah nak buat apa.. i am not very important pun.. huuu.. aku terus bitau dia nak pi depan, umah mak sebab nak berurut, dia ok je.. for him as long as aku balik sudah.. tak kiralah kol 2 ke 3 ker. sedih jugak. dia macam takde urat cemburupun kat aku ni.. hmm.. tak heran dah kan.. dah jelak la kot.. huuu

siti dah standby dgn tilam nipis dia. ya allahh.. punyalah sakit dia urut.. siti tu kecik je. kalu compare dgn aku ni, 1/10 ok, but dia punya urutan.. ya rabbiiiii.. tobat. macam nak koyak kulit aku bila dia urut. mak.. sakittt.. bila dah siap, rasa cam nak tido je kat situ.. tak larat nak jalan balik umah aku dah. huuu.. lembik. balik jugaklah sebab laki den kat belakang, kan? sampai umah, semua dah sunyi. cepat plak kanda tido. stiap kali aku takde, dia akan cepat tido.. kalu aku ada takpulak nak tido cepat.. hmmm.. aku pasan sgt kanda ni. well, aku takkan ganggu mu kanda, akupun dah lembik and hoping i could sleep soundly till the next morning!!








No comments:

Post a Comment