Monday, January 27, 2014

jalan2 dgn bff

jumaat last week i got an sms from an unknown number.. heheh.. but i dah ada history before with this number.. .hehehe.. rupanya my new phone ni tak capture ct zen in it.. so, using all the earlier conversations i knew it was ct zen, my bff, my so quiet fren... tak penah2 she call/sms me asking to go out together.. selalu nyer i jer kann.. hehe.. so it's like.. hey.. she really needed me la lot la nii .. heheh.. suka jer jalan2 and movie and makan dgn siti.. coz she was my saviour always.. rindu pun iyer.. so many things to catch up with her.


so we went stret to one utama.. we thot of having bfast but then siti kata baik beli tiket dulu, then baru bfast.  so we did.  beli tiket citer jack ryan.. siti mmg tak tengok citer melayu la kan.. since dulu2.. hehhe.. ajak la mapuh kerah dia nak join .. mau kita pi asing2 if that ever hepen tauu.. haa.. gitulah.. so i said, yeah, just watch what she like.. sibbaik citer best... ngeh3

pastu gi bfast.. actually aku dah bfast sblum tu dgn kanda, but takmo mkan sgt sbb later tau tentu nak makan dgn ct zen jugak, so, we went to this small shop.  sblum tu masuk oldtown white coffee, lama gak dok, hampeh services.. i guess all otwc pun ruper tu.. ingat org hadap sgt kot.. belah laa.. so we pi tempat lain, and that place is quite nice.. tak tau nama dia.. but we had these.  so sedap, so yummy.. 



tau2 dah 11.40, so gegas2 nak pi balik kat cinema tu.  dah started pun like 5 minutes gitu.. hadoih.. but oklah.. masih buleh paham.. eheehee... macam la nak kena review betul2 kena tngok betul2.. ngeh3.. ada la part yg kat movie tu aku rasa cam ohh.. so .. sweeetttttt.. i wish my bofren is like thatttt.. oh nakkkk.. oh ohhhh.. ahhh.. heheh

over
ajak ct gi makan.. tak sangka dapat makan tepanyaki.. entah kenapa ct selalu je ajar aku makan mende2 yg aku tak rasa nak makan.. like su shi.. i was taught by her la makan su shi tu.. now rasa oh lamanya tak makan su shiiiiiii.. huuu.. gilo asik ingat makan..  so we had tepanyaki.. ct makan ikan, i took the beef set... oh so hot and so sedapppppp.. i really enjoyed the food.. next time kena mai and try that tepannyaki thing.. hehhe.. best.. 



dah lunch siti ajak gi shopping and borak2.. so we went.  dia belikan anak2 dia sports attire.. aku buat apa?
  mula2 nak cari suar gym, last2 tak jadik.. kenapa yek.. nak cari yg lain dari yg lain kononnya.. malehhhh.. sementara tunggu siti beli belah aku pun posed lah.. as u all know, i love to camwhore kan?  these days they call it selfie.. hmmm



then we went back..
 eh.. no, we stopped for another food.. hehehe.. cendol and rojak and mee rebus kauu.. oh heaven.. sayangnya cendol tu, the cendol yg ijau tu.. termasin la pulak.. other than that.. semua sedap2.. nanti nak ajak kanda mai makan situ pulak.. dgn along and siti jugak..hehehe.  kat mana?  ingat nak pi kat jalan kuching tu.. tapi memandangkan trafik yg sangat heavy, kami pi kat jln sg tua near the petronas to ulu yam.. situ, tepi jalan jer warung tu.. mee rebus sedap.. mmm..




dah kenyang, kamipun baliklahh.. ct sent me back at almost 6pm.. we had fun.. i know i did.. 
looking forward to the next jalan2 with ct zen.. my best fren who have accepted how "teruk" i am.. and still continue to slowly nasihat me.. thanks dear!!

No comments:

Post a Comment