Friday, February 07, 2014

sakit perut

Assalamualaikum warahmatullahhiwabarakatuhh... pekabau korang?

aku asik sakit perut ler.  ni tengah sakit perut ni.. dari sebelum lunch lagi dah sakit.. blup blup angin bergerak menarik sakit ke pusat.. korang penah hadapinya tak.. pastu berup2 bunyik kat dalam perut.. huuu.. pedih.  semalam pagi sakit.  tu yg tak tahan sangat, ngadulah kat laki.. org ada laki haruslah gunakan... bukannya nak mintak dia mai urut.. just nak share.. huuu.. dia tak layan pun wassup aku tu.. mmg sakit ati.  ntah kenapa aku rasa sngat tak dipedulikan.  dahlah mmg nak manja2 tu mahaplah kan.. nak mengadu sakit tu macam dia menyampah kot.. nasib nasib.. cari kawan2 kat fb jelah nampaknya.. bukannya aku tak ingat Allah, aku tau.. mmg patut aku ngadu kat Dia jer.. tapi aku ni manusia yg hidup bukan berseorangan.. geram pulak bila org semua pun concern aku sakit, kecuali yg berhak tu.. ya Allah.. kau duga aku cara cam ni ya.. aku mmg lah dah lemah, kau uji dgn sakit pulak.. aku boleh tahan.. aku tahanlah.. cuma aku nak mengadu sebab nak berkongsi, nak dia amik berat, kata.. sabar yg sayang, sapu minyak angin ke apa.. bukannya aku mintak dia mai usung aku pi kinik ke apa.. takkkk.. hai la.. apa guna ada laki tapi tak memberi kasih sayang yg sepatutnya?  rasa nak lari jer.. alasan mmg tak boleh belah.. yeah.. once u can contact me, nape la takmo tanya how i was doing... tade pun.. sedih sangat perasaan semalam.. lalu aku menangis sendirian seperti biasalah... aku wonder.. takde ke lagi perasaan concern dia pada aku?  tingat pulak satu kisah yg laki tak dulik, tak layan bini, buat derk. last2 bini dah meninggal baru dia gelabah nak call tau2 dah takde yg jawab.. org lain yg bitau.. pompuan yg encik call ni dah takde...  huuu. sedih giler.. bayangkan jadi kat aku..




luahan jer ni.. takde mende.. ok?






No comments:

Post a Comment