Tuesday, May 06, 2014

kadangkala..


hari ni mmg aku takde idea la.. semalam pun.. in fact rasa kosong dalam kepala ni.. but still nak menulis.. sebab apa yek.. maybe stress kot.. rasa semacam.. rasa bersalah kot.. rasa sedihpun ada gak.. mmm.. macam2 lah.. mood ngengada dah sampai dah tuuu.. adoiii.. sapa la nak mujuk su.. layankan je lah pangai kau tu.. 


tengok bunga ni pun best.. cantikkkk jer.. sejuk mata.. if la ada yg bagi ke aku sejambak cam ni. kan best?  hmmm.. bulan depan tau.. bday aku.. haa.. jgn korang lupa lak.. bday aku ialah 21 hb tau.. bulan depanlaa.. bulan jun gitu.. haaa.. over nyer mintak org ingat..
useless ke hopeless aku ni?  but this pic is good right.. suker mak..

suka gak wordings kat pic atas ni.. tapi bunga dgn siput tu pun best aku rasa la kan, kann




hi bunga atas ni tak kurang cantik..  i dont really like pink. always like to think that pink is a lighter shade of purple.. coz i love purple.. is that ok or not?


oh dikelilingi bunga di taman or ladang bunga.. oh so sweeettttt.. i really like this pic.. i want to be like this one day.. cari satu tempat penuh bunga.. and then duduk tengah2 and then selfie.. aaaaahhhhh.. so good the feelinggggg.. kihkihkih..


nahhhh.. tulips.. purple tulisp to be exact.. who can resist tulips .. tell me


comel kan kucing ni.. siap ucap thank you lagi.. wal hal belum dapat adiah lagi tauu.. hehhe.. thank you in advance lah pada sesapa yg rasa dia tu telah mewarnai hidup org lain, menceriakan hidup org lain.. menggembirakan hidup org lain.  aku tataulah ada ke tak effect gitu kat org.. aku tau aku mmg membosankan kadangkala... muyak kata org banjar.. heheh.. nasiblah kan.. kdg2 dalam proses nak menceriakan hidup kita, kita dah membuat org menyampah kat kita.. huuuu.. kita redha je lah.. 






we are not meant to be together.. alahai sedih kan.. well.. itulah yg sebenarnya.. kita terimalah kenyataan ini ye Remi Ishak.. maybe kita buleh bersama di akhirat.. in sya allahhh.. hmmm.. 
berangan takkk?  

this entry is just me saying i got no idea to write but still i want to write someting.. huuuuu


No comments:

Post a Comment