Wednesday, May 07, 2014

rintihan kalbu..

hi.. kenapa sunyi  ni.. marahkan saya ker?  ye la tu.. kalu macam ni cara saya tau awak marahkan saya kan?
hmm.. saya mintak sori yek.. ntah apa pulak salah saya kali ni.. apa2 pun.. saya tentu tak berniat nak sakitkan hati awak tu.. sebab saya benar2 sayangkan awak.. 
agak2 ayat macam ni boleh buat novel cinta tak?  ngehhhh... takyahlah su..


rintihan qalbu - qalam band

ku rasakan sepi hati
bila kau tiada di sisi
ku rasakan hampa hati
bila kau tiada di sini
meneman hidupku menemaniku

tak ada yg bisa menyintaiku
seperti kau mecintaiku
tak ada yg bisa mengerti hatiku
seperti kau mengerti aku ohh

seperti detik kita di sini bila kau jauh dari ku
seakan detik tak bererti 
bila kau jauh dariku
aku seperti khayal
yg tak ada penghujungnya

tak ada yg bisa mencintai diriku
seperti kau mencintai
tak ada yg bisa mengerti hatiku
seperti kau mengerti aku ohhh


adios... rasa malas menyelubungi.. ingat nak amik long lunch nak gi movie.. ahahaha.. hmmm.. takde la nampak gayanya.. eat your heart out la su!!


2 comments:

  1. x berapa nak sentap lah hihihihi... kurang meruntun kalbu..

    ReplyDelete
  2. baru nak belajar menjiwang.. mmg tak berapa la kann?

    ReplyDelete