Thursday, September 04, 2014

bizi wehhh

memang saya bizi, tapi bila time lunch, saya akan amik masa utk makan..
hahaaaa.. statement apakah itu?
statement yg mengatakan time makan ialah time kau berehat2, buatlah apa2 yg kau suka asalkan ko balik masuk keje selepas rehat... hahaha..

ye, aku bizi la blog.. nak buat cemana, semalam aku amik cuti imejensi... huhuuu
sebenarnya dari kemarin kojo dah mmg banyak, balikpun lambat, tapi nak buek cemano
mmg keje takkan abis selagi kau masih menerima gaji.. in sya Allah.. bila keje ada jer, means you are doing fine, keep the work comin yerrr.. heheheh.. aku kan mmg tak cukup tangan sekarang.. 

jap agi kol 12. 30 nak mitin.. sib baik aku punya lunch date kena kensel.. if not.. aku sedih la jugak kan.. so, aku pakat2 nak kono pi mitin lah ni.. mitin apo lak time lunch?  mitin utk menjimatkan masa bekerja.. tapi tulah.. boleh makan time meeting kita okey la kot.. huuuuuu

org nak surf org nak layan fb, and all.. but then.. meeting is more importante, got it?


No comments:

Post a Comment