Saturday, January 24, 2015

gumbira ria di hari raya

Tajuk tak buleh belah.. belum raya ok?
Ni tgh golek2 atas katil.. kanda masih snorring tapi tadi dah tanya dan dia agreed nak sapan sama2 kat luar.  Ameer skolah tambahan.. ke ada koko?  Ntah.. x sempat tgk dia pegi skolah tadi.  Bukan main susah nak kejut.. bila dah siap teruih pi.. sah2 kalut sbb terlambat.  Aku mmg pengsan awai semalam kepenatann.. huhuii.. kesempatan nak tido lena tahap dewa bukan selalu aku dapat.. so bila badan betui2 letih.. letak je pala.. zazzz lena.. tatau kanda balik kol brapa x sedarr.. beh beno pengalaman itu kann?  



Pagi ni sms zie tanya dia jadi ke tak nak mandi kolam atau lebih sporting lagi sebut.. jadi ker nak swimming kat siantan.  Aku mmg suka berenang.  Kan sihat kalu berenang... dapat mengurangkan risiko sakit badan kalu bersenam dalam air katanya kann.  Ruper2nya zie kata x jadi.. dia ada hal dgn mak dia.. dah aku kata nape x bitau mlm tadinya.. sebab aku kalu takde apa2 notis.. aku mmg akan anggap jadilah.. sebab aku mmg pegang betul kata2 aku dan akupun akan pegang baik2 kata org2 lain.  Kann?  Maka x jadilah pi swimming.. hui lama giler aku x swimming.. ntah bila last aku pi pun tak ingat dah.  



Hmmm.. apa nak buat pagi ni?  Pi pasar and sarapan and beli barang and hari ni plan cam nak masak apa ek?  Spagetti?  Nasi lomak?  Nasi ayam?  Hmm.. nanti soh kanda pilih.. jgn mintak semua udah.  Akupun nak rehat.. letihh.. hik!!


 

No comments:

Post a Comment