Wednesday, April 22, 2015

unexcited

Mula2 aku dapat jemputan dr kanda utk pi Ganu hati dah suka.. dah berbunga2.  eh dia ajak aku pi spend time dengan dia.  Tak pelah dia nak pi mencandat sotong kat laut and akan tinggalkan aku kat hotel.  Aku bley jalan2 kat town di trengganu tu.. lepak2.. makan2.. I can always consider this as a relaxing holiday even away from him.  Aku suka jer.  bini mana yg suka ditinggal suami pi berjalan2.  Bini tentu excited dpt spend time sama2 dgn suami buat apa yg suami suka.  Tapi itulah kanda nak spend masa dgn kawan2 dia mencandat aku tak kisah sebab dia kata semua kawan2 dia tu lelaki belaka.  Aku tanya2 kenapa aku selalu tak dapat join apa2 aktiviti dia lagi.. kanda kata lenkalilah dia akan organise yg lain pulak with family members.. hmm.. if he say lenkali.. i know i can just close the case lah.

Tapi kemarin dia bitau pulak.. tak jadilah bawak aku.  Dia memikirkan masalah2 yg akan dihadapi so dia dah decided that i shd not have to follow.  He will still go and join the "mencandat sotong" package and i will.. as always.. kena tinggal laaa..  sekali lagi.. sayang isteri tinggal2 kann.. hukhuk.  Mmg sedih bagi aku dah berangan2.. seperti janji2 ahli politik jer kann?

So.. what do i do?  let me check the schedule of my bofren plak.. ekekek.. if he can spend time with me i would be very2 happy lah.. oh i wish... hmmm..

Kadang2 aku rasa akulah org yg paling sedih dlm dunia.. tapi bila aku pikir lagi.. no.. this is just a small test for u su.. ok.. if u passed this.. u are ok.  U can keep the bofren.. ekekkek.. hampehhhh


No comments:

Post a Comment