Wednesday, April 22, 2015

yaadein

Baru siap melipat kain baju.  Ni dah ngantuk.  Golek2 kat katil nak titun sgt dah rasanya.  Ucap gunite to my darlin and konon nak lolap.  Belek2 tipon.. ahaii.. tulih la kojap mentara ada rasa2 nak tulih.

Aku balik lewat dr opih harini tadi.  Sebab tumpang kanda merempit , bila ujan lebat kenalah tggu reda baru kmi boleh balik   so.. sambunglah buat keje smpai 6.15 lebih kurang tadi. Letih beno rasa badan bila terkena angin masa balik tadi.  Tup2 singgah lak di pasar tani sbb kanda nak refill barang dapur.  Along msg kata dah abis barang2 utk esok dia nak masakkan kami, maka kenalah kami pi singgah beli.

Tu dia panjang berjela tulih.  Mata dah kecik2 je haa.. esok hari khamis pehtu jumaat.. lusa baru cuti tau.  Ok lah ek.. nguap dah tandanya kena pen off dulu.  M really lookin forward to the weekend.  Kot2 ada masa nak pi tengok movie the fast and furious 7.  Tunggu punya tunggu lama2 aku kena tinggai jugak dgn van diesel aku tu kan.   tengok la kalu ada jeki ada ke kanda nak ajak pi.  eheheh.. if dia tak ajak aku pi la sendiri ka.. cari gang2 korea ka kann?  Boleh layan back to back dgn avengers sekali.  Amacam?  Sometimes u got to do what u have to do.. and.. move on!




No comments:

Post a Comment