Monday, August 29, 2016

sharing is caring, no?

hai korang.. pekabau?
sihat2 la hendaknya ye korang.
aku sihat
keje banyak gak, macam biasalah.  tak merungut aih.. biasa je..
nak tulis pasai apa tadi yek?
hmm.. apa2 je lah kan.  rindu nak menulis, berkongsi cerita dan rasa katanya.
kadang2 kita nak cerita, tapi sebab kita tatau bila nak buat apa yg kita cerita tu.. dia jadi macam angan2.  org tak suka kita berangan, sbb kita berangan kecik2.. org nak berangan, biarlah yg besau2, boleh juta2 punya modal.  hmm.. macam tulah.. dah kita tak dream big pun kena.. dream giant pun kena sokmo.. kena saja kiri kanan atas bawah.  dok dalam selimut ajer lah diam2.. org kata jgn berangan tu udahlah, jangan nak mengada2..

padahal dah kenal dari kecik kuat berangan
nasib lah dapat kawan yg dah malas nak melayan.
kita paham, kita undur diri je lah dari menyemakkan benak dia.
bila2 kita nak bercerita, make sure cerita2 yg bernas saja ok?

begitulah nilai seorang kawan!


No comments:

Post a Comment