Wednesday, September 07, 2016

kisah dongeng stacy

dalam waktu sedu, dalam waktu hiba
ku harapkan dia rela
mencintai aku dengan seadanya
sanggup menerima
insan tak sempurna
atau mungkin cinta
sebegitu hanya...
kisah dongeng saja

mmg kisah dongeng sajalah.. mana ada org yg betui2 bercinta dalam dunia ni..
sanggup berkorban utk org yg dicintai
sanggup buat apa yg disukai oleh org yg dicintai, tanpa mengharapkan apa2 balasan..
takde aku rasa..
nak spend masa utk org yg dicintai pun berkira2.. dapat apa kat dia balik, if buat?
kalo takde pulangang berbaloi, takmo nya buat.
nak hantar pegi keje pun berpikir 46 kali, nak amik jugak begitu.. nak amik cuti supaya dapat luangkan masa sesama pi genting, kau pikir dia mau... jangan harap...  kih kih.

tiada lagi cinta sejati dalam dunia nih.. aku percaya, takde lagi
semua pun kerana bersebab belaka
kalu ko tak kena desak nak kena tinggal, ko takkan beralah utk dia
kalu tak pasal ko malu dikata org ditinggal bini, maybe kau buat
kalu kerana cinta sejati kau buat.. takde dah rasanya
nak cari yg cinta kerana Allah.. hmm.. lagi lah tiada..


No comments:

Post a Comment