Friday, August 04, 2017

mungkin tak daya

dinginnya getaran asmara
sentuhan mula bermakna
ku tak bisa
juarai jiwa yg ku tak punya
dinginnya bila kau berkata
ruang buat ku tiada
memori ku
genggamilah
biarkan aku beralah

dalam hatiku tiada dendam
walau impian semalam
masih mekar dalam ingatan
kan ku leraikan impian indah
kepdanya ku berserah
mungkin tak daya
ku tawan cinta yg sama
ohohhhhhh

syahdu lak dengar lagu zena zen sambil buat CRS.. korang buat apa pagi2 ni?
sapan gapodio?  cewahhh.. kengkonon tanya cam org pata timo.. hahaha.. tak reti wehhh.. aku sapan nasik lomak bob je kat plaza sentral pagi tadi.  tambah sambal paru.  sikitla punya kenyal paru, tapi kami tabah berdua sama lauk dgn ira shahira makannya.  bezanya dia minum air nescafe ais harga singget lapanposen and i punya air teh ais je, singget setengah.  air orang have2 kata shira.. ekekeke.. iyolah.. den org biasa2..commoners gitu.. buleh?  ehheeh.. alhamdulillah commoners pun masih kenyang dapat makan nasik lomak kau.  some people kena tahan makan sekali dgn lunch sebab duit tak ckup.. oh ya Allahh.. Kau permudahkanlah siapa2 yg tengah susah sekarang ni, Kau sembuhkanlah sapa2 yg sakit sekarang ni.  Kau lapangkanlah sapa2 yg tengah sesak bulan ni, waktu ini.  Kau permudahkanlah urusan semua hamba2Mu, especially kawan2 ku semua yg kusayang di mana juga deme berada ya Allahhh...

ntah apa ko topik nak tulis tdi, tapi dah celaru.  hehehe..


 terkenang naik cruise suatu ketika dahulu



No comments:

Post a Comment