Thursday, July 20, 2006

Mula lagi sekali, boleh?

July 20, 2006 - Thursday

Hari ni hari Khamis. So, selamat hari Khamis semua. Aku rasa macam tak berapa sihat, batuk-batuk dan sengau akibat selsema. Dah masuk hari ke 4 dah, tapi tak lega-lega.

PH dah called since Monday soh relief dia today and tomorrow. DJ takde, cuti gak, nasib baik, but that doesn't mean that it's going to be quiet from the phone calls. DJ tu memang a feveret person. Ramai orang akan cari dia. Well, aku dah kerja sinipun masuk 3 taun baru, but dia dah naik since last year lagi kot. And i've been relieving PH since then. Syok kat situ sebab ada bilik sendirik. Meaning, buat kerja sendirik dan orang lain jangan sesibuk mengacau. Kuang kuang kuang.


Semalam

Since kisah semalam, aku perasan dia tu memang ingat aku asik tulis kisah dia jer. Pada aku, ada banyak jugak kisah suami isteri yang aku tulis adalah kisah-kisah orang lain!! Ada yang aku ambil dari emel dedulu, tapi bila aku baca komen dia, rupanya dia dok perasan aku ni asik tulis pasal dia. Hello, dalam dunia ni, ko sorang ker yang hidup berumahtangga... bukan kan? So, takyahlah susah-susah pikio ye?

Kawan-kawan yang memahami tu, macam AAR dan SZH, tima kasih atas sokongan anda. Tanpa korang, tentu aku dah padam terus nama dari dalam blogging section ni.


1 comment:

  1. Very pretty design! Keep up the good work. Thanks.
    »

    ReplyDelete