Tuesday, July 18, 2006

Sakit

Tuesday, 18 July 2006

Dah 2 hari Od sakit. Not actually sakit yang terlantar teruk tu, but, tak boleh pi kerja. Semalam dia call, kata kena pegi Spital Kajang. Malam tadi bitau dia kena tahan kat wad pulak. Dia tu dah 8 bulan ngandung, ada problem kurang berat badan. Bagusla dia dapat berehat. Biar doktor monitor mana-mana yang patut. I hope she's doing fine. Aku kesian dia. Selalu tak larat, ye la, dah berat gitu, kena kerja jalan sana sini. Tak syok kerja kalao dia takde, dia lah kawan baik aku kat opis ni. Selalu memberi sokongan, nasihat, teguran, kutukan (membina tau!!) dan yang sewaktu dengannya.

Semoga dia cepat sembuh. Aku akan rasa bosan kalo dia takde. Donno how to go by when she's going for her maternity leave nanti. Tentu bosan giler, tahap cipan gitu.

2 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. I find some information here.

    ReplyDelete