Tuesday, August 29, 2006

Bofren baru dia...

29 Ogos 2006 12.27pagi

Ni jer la masa acik ada nak layan blog. Inipun sambil gantung baju kat hanger nak sidai esok. Esok... dey bukan esok, but siang nanti. Ni dah kira hari lain la kan, i mean dah esok... tatau laa.....!!!

Semah datang tadi malam bersama bofren baru. Mat polis, boleh tahan gak. Borak ngan kanda okay jer acik tengok. Semoga Semah berbahagia di hari raya la dengan orang ittiewww, menggantikan "bear"nya yang dulu. Kisah cinta tunang tak jadik anak sedara acik yang sorang ni lebih kurang ngan kisah acik masa memuda dulu. Tunang orang lain tapi kawin ngan kanda plak. Itulah jodoh namanya beb. Jodoh acik plak orang jawuuh di utara sana. Eh, melalut plak kisah acik ni. Tadi sebenarnya nak citer pasal Semah and her new bofren. Anyway, acik rasa terpancar kegembiraan di wajah Semah bila bersama ngan mamat polis tu. Mungkin terubat sudah luka di hati dia akibat di "make donno" oleh tunang bodonya si "bear".

Apa-apapun maksu cuma nak minta Semah berhati-hati berkawan, kalo ada jodoh korang, insyaallah, tambah pulak sorang lagi anak buah den!!!

Ngantuk bonar tapi kojo banyak laei nak kono buek, acik chow dulu....

No comments:

Post a Comment