Tuesday, August 29, 2006

Merajuk la pulak...

Tatau kenapa sejak kanda balik tadi, apa aku katapun dia buat selamba jer. Marah kot aku tak masak...
Aku takde hati nak masak beb, penat giler. Driving pun penat gak, especially aku yang bebaru nak mahirkan diri ngan jalan2 di kelumpo nih!!

Oh God, please help me.

Sometimes kanda lupa yang aku ni pun bekerja gak, macam dia. In fact, aku lebih penat bab-bab fikirkan sehari suntuk dok ngadap PC kat opis tu. Sesekali aku nak dimanjakan juga. Aku memang tak cukup tangan nak buat sensorang semua kerja rumah. Please do not expect me to do everything alone!!

Cubalah tanya.. awak dah makan? Kenapa tak masak? Nak makan kat luar ker? Aku memang totally fenat beb, bukan purposely tak siapkan makan. I was hoping he would understand, but no.. tak de nyer, dia tau, dia nak makan, aku kenalaa do something about it. Sorry sayang, i really am tired.. please DO understand.

No comments:

Post a Comment