Saturday, August 26, 2006

Seronoknya...

Ni kisah semalam. Dalam kalut kat opis lari sana sini, aku paksakan diri gi klinik mentimbang badan sendirik.
Aku dah turun 8kg beb... sungguh tak sangka beb. This means that the product really works man!! First week i lost 2 kg, third week, another 6kg.. wow, cool! Kanda kata boleh rasa ringan sikit bila naik motor ngan dia... ye la tuh!! Anyway, i feel happy.

Thank you for working so hard kata si Pola bedul . Keep it up, su!!!

Skrg aku dah buat aerobic ngan pola bedul 2 kali seminggu, pastu, kalo takde aral melintang, aku nak pi berenang ngan ati dan kalo rajin aku akan pi jogging. Wow, banyak aktiviti tu, macam larat ker? Tatau la, but i must make myself busy so that i have little time to think about food.

Al-kisahla pulak... rupanya si aton pun amik product sama. Tapi katanya baru turun 5kg dalam 2 bulan, kiranya aku ni cepat jugak la turun berat yek? I cannot imagine myself being kurus again. . . hik! Pas ni aku pakat ngan aton nak promote kat sesapa jer yang nak kurus... chewaah!

I'll try to go till 60kg, that means another berpuluh kg lagi nak buang. Hopefully bulan Ramadhan yang bakal menjelma akan menambahkan kuat semangat aku ini... amin!!

Timakasey kanda (mmuuahhh) dan semua kengkawan yang banyak beri sokongan, dan anak-anak umi yang sentiasa menggalakkan umi menari bersama si pola tu. Kita kejar itu angka 60kg, boley??

2 comments:

  1. Congratulation Su!! hehehe cayala siap ada blog sendiri lagi..

    actually bukan berat aku turun 5kg dlm masa 2 bulan.. salah tu.. berat aku turun 5kg dlm masa 1 bulan.. now ni dah 1 sebulan setengah aku dah turun 7kg... my ideal weight is 55kg..so aku ada 10kg tu loose.. sekarang mcm dah malas nak g gym..kalau ada aktiviti swimming tu akak suka... boleh la expedite process kurus ni..bila nak g swimming? kita g every friday nak??

    and for your info now ni aku dah venture to a new hobby.. scuba diving, last weekend completed my confined water so now tengah cari time to go to Tioman.. tak sabar nak tengok coral and marine life..

    ok la gtg, aku pun actually first time write kat blog ni.. pernah dengar nama tapi tak tau function dia apa.. so lepas ni tau la aku...

    Merdeka day aku nak g Jakarta with apek..jalan2 cari makan and do some shopping for hari raya.. nak mengirim apa2 bagi tau aku...

    ReplyDelete
  2. Ayoyo, syoknyaa ko dapat berjalan-jalan bersama kawanmu si apek itu. Tabik hubby ko for being so understanding that we too need some time to be spent with girl fren... tak gitu?

    Enjoy yourself and safe journey mate!!

    ReplyDelete