Monday, November 13, 2006

Sibuk

Isnin, 13 November 2006

Minggu lepas aku tak brapa sihat, amik mc dua ari, senin and selasa. Pastu aku masuk kerja, punyalah melambak kerja... masyaAllah.. Sampai kena buat kerja lebih masa dua hari tu. Cemana boleh jadi banyak gitu?

Friday aku ingat nak buat lagi sampai ke pukul 7 ker, memandangkan kerja tak siap-siap, but ada power shortage, so, aku kena blah by 6 gituh. Hmm..

Hari ni, kena sambung kerja dengan penuh dedikasi. Waaaaa, banyak lagi nih...
Datang dari mana semua nih?

Pastu ada sorang pompuan nih, feeling feeling bos aku plak, siap order soh aku buat tu, wat ni... macamlaa, aku ni senang sangat nak tolong dia. Ey, hello.. boss aku yang senior-senior pun buat sindrik tau kerja-kerja tuh... Dorang mintak tolong pun bab nak despatch out jer. Ko plak sapa? Siap bagi deadline lagik tu... mampus la ko. Aku tak peduliklah, aku sendirik banyaaaaakkkk sangat kerja. Tak layannnnnn!!

2 comments:

  1. aku pun tak biasa bab bab jadi superwoman ni... but i know who is superwoman... :::

    ReplyDelete
  2. kak oi,
    itu bukan superwoman, itu .... dot, dot, dot! hmm

    ReplyDelete