Tuesday, January 16, 2007

Cium dia

Baru aku tersedar, pagi tadi aku tak cium adik masa nak gi kerja. Aku terus jer pegi sebab dia tak bangun tido lagi.

Aku called rumah mak tadi, mak kata, dia balik umah sendiri. Tak kata nak buat apa.. but, he's alone, by himself.

Hmmm... dia tentu tengok VCD la tu. Semalam dah warning jangan tengok VCD kalao umi/ayah tak bagi permission. Dia tengok lagi la itu Tom & Jerry, gamaknya. Balik nanti, tau la aku kerjakan dia nih! Nanti dierr!

No comments:

Post a Comment