Wednesday, January 17, 2007

Denzel W.




Birthdate: December 27, 1954
Birthplace: New York, New York (USA)
Rupanya mamat ni orang nuyork. Jauhlah dari kampung aku. Susah la gitu.. takde chance nak terjumpa-jumpa musim cuti ker haper. Aku minat sangat dia berlakon. Ala-alah cool jer. All the time in control of himself and his environment.
Kat Mesia, ada ke orang berketerampilan gini?
Rosyam Nor okay? Od tentu geli bila cakap pasal Rosyam nih. Asik-asik mamat ni jer, sampai da kertu, dia jugak la nak jadi hero. Kalo tak Rosyam, si Apek, itu jer la dua orang yang ada kat Mesia ni... kangkadang, keluar Yusri KRU.. Ye ker?
Entahlah.. aku tak kisah ngat. Pada aku Rosyam memang berbakat besau, tapi tentu diapun mau bagi peluang kepada orang lain sama kan? Ramai lagi yang boleh berlakon. Even in real life pun ramai yang dahsyat-dahsyat kat tivi kita. Cuma belum diexposedkan oleh penerbit/pengarah tanah air kita.

1 comment:

  1. khalid salleh ada, ahmad yatim ada... tapi mereka tu udah kertu. tentu tak laku, kan kan. tentu gadis gadis rumaja jaman shekarang tak kenal nama-nama tu.... huhuhhu, teringat aku kat arwah nordin ahmad dan arwah ed osmera....

    ReplyDelete