Friday, January 05, 2007

Date

Called CT to ask if her offer to go out is still open as she said she wanted to buy a new pair of shoes. I also have the same intention.. beli lagi sepasang, yang baik punya, for office use, since my favourite pair udah patah tumit kat depan MJ aritu kan? Alasan yang baik nak keluar jumpa gang.. hik.

Kanda dah bagi green light so i went to batu caves to pick CT to Giant. Sampai di situ, takde sepasangpun yang sesuai dengan citarasa kami, so, tak jadi beli. CT kata however pun, kena gi midvalley gak memandangkan kat situ jer, all the odd sizes especially the giant sizes shoes are easilly found. Hmm... kena date lagi la tu.. some other time.

We went for dinner at kedai nasik ayam.. yang iklan "bukan sekadar nasik ayam" tuuu. Iyerr, kami makan lauk-lauk jer, sayur jeruk buat sup dengan cili kering (pelik to me!), sayur kailan and ayam panggang, pai tee and wan tan goreng.

Kanda sms bitau dia da sampai rumah. Baguslah, at least takdelah bebudak tu tertanya-tanya kenapa umi tak balik lagi! Lepas makan, belikan anak-anak bujangan aku sebijik kek coklat. Hantar CT and went straight home. Kanda dah keluar to fetch Amal from his "amali solat" class. Hujan turun lebat pulak and they went by motorbike jer. Tentu basah nanti.. So, i decided to come to the rescue.. alah, bukannyer jauh bener... amik Amal and adik bawak balik dengan kereta.

Kanda tak jadi keluar beli dinner. Dia makan roti planta dengan susu jer.. sian kan?

No comments:

Post a Comment