Monday, January 08, 2007

Selamat hari Isnin

Hai la badan. Punya la berat hati nak bangun pagi tadi. Terdengar Amal bangun gi tandas, then intai kat bilik aku. Dia ingat awal lagi kot, so he continued to sleep. Aku bangun jugak dengan malasnyer, nak siapkan Amal ke sekolah. Dengar macam tak sihat, tapi tak boleh ikutkan. Nanti dia lemak...

Apa nak sarapan? Emm.. Amal minta nasi and telo as usual, tambahan ada lauk ayam masak rendang asam, lajulah dia. Adik bangun from his katil, straight to sofa, sambung tido. Kanda as usual, the last person to wake up. Dah siap sarapan and bancuh air semua, aku lari keluar idup enjin kembara dulu. That was 6.45 gitu.

When i came back to the house, kanda dah hampir siap. Cium adik, salam semua, aku belah.

Nah... i reached office at 7.35am. Bosan plak, takde kawan nak borak, nak breakfast. Kerja from Angie atas meja .. hui, memacam. It's going to be a busy Monday, so.. mula la minggu kedua tahun ini!

No comments:

Post a Comment