Tuesday, March 13, 2007

Jepun

Ada seorang ex-manager tu, kira my gud fren juga la, went to Japan recently. She's still there at the time of my writing this entry. Pagi tadi dia antar emel citer tentang pengalaman dia kat sana. Dia paling puji sistem ketapi orang Jepun sana. Memang tak rugi katanya tak pakai kereta. Semua laju, lancar, ikut jadual dan efficient sekali. Hmm.. acik pun nak pegi jugak!!!

Dia pegi sekeluarga. Aku ni tah bila la dapat pegi keluar negeri. Masalah aku ialah, takde paspot jer. Aku rasa bila dah dapat pasport, tentu aku takde masalah nak kemana-mana negeri kan? Iyer ker?

So, Spain, wait till they approve my passport, okay?

2 comments:

  1. sapa kata ke luar negeri nak paspor tu? meh tunjuk meh... aku ke luar negeri sembilan ok je. tak de imigresen tangkap pung

    ReplyDelete
  2. best gak eh kalau dapat gi Jepun? Paling dekat dgn jepun yg ibu dah sampai... was NAGOYA Textile. hahaha..

    ReplyDelete