Wednesday, March 14, 2007

Mari Melawat Malaysia - 3M

Memula aku nak pi Giant Batu Caves malam nanti, itupun kalao kanda dapat balik awal.
Pastu, hujung bulan ni, pegi Shah Alam, ada kenduri kawin. Eh, boleh masuk senarai ker?
Ini just kenduri, tak tido malam pun. Lupakan tentang dua destinasi dekat nih..

Sebenarnya aku ada ajak kanda pi Langkawi, naik kapalterbang tambang murah. Murah ker kalau 4 orang sekeluarga pi balik - Langkawi costs RM322.40. Murahkan? Tapi nanti kena cari tempat tido pulak. I told kanda, he did not sound excited pun when i told him about this family trip. Dia kata, go ahead with my KK trip. Dia macam sedey jer. Well, nak kena tinggai dengan bebudak tu, sapa tak sedey, kan??

"Awak pegi je la dulu Sabah tu, nanti kita pikir lain,"... katanya. Hmm, redha jer la..

No comments:

Post a Comment