Tuesday, March 27, 2007

Lama....

Lama acik tak tulis kan? You ol rindu acik tak? Wahahahaha.. ko perasan la beb, mana ada worang mau baca tulisan ko ituh? Takper, biar syiok sendiri, baru boleh jadi criter, kan?

Apa-apa jer lah, bak kata sheila ngan shamsul ghau-ghau tu. Memang acik agak sibuk sket, dua tiga ari ni. Buat aper? Biasalah, kerja... ada masa nak kena afal skrip, pastu nak buat acting sendirik depan cermin, pastu baru nak berlakon bebetul depan kamera. Sampailah director kata Cutttt... baru boleh lega, tak gitu?

Hmm...
Sebenarnya ni time lunch acik, but, since acik nak kuar ngan cik puan Od tuh, acik tunggulah dia punya lunch at 1 o'clock. Tapi acik tak le lapau benau. Pagi makan memacam, sandwich, karipap and the most heaviest meal, nasik lemak lauk paru. Kalu acik kata lapau, acik memang melampau...

Hari ni acik nak tulis bebanyak, biar korang jemu tahap cipan bila asik baca, baca and baca... nah amik ko!

1 comment:

  1. weh...sejak bila ko jadik tuan director ala ala ahmad nisfu?

    ReplyDelete