Wednesday, May 23, 2007

Lagi bisnes?

Esok kena belajar nak masukkan gambo untuk web health product ni:

http://www.freewebs.com/manisberseri/

aku ni tak pandai-pandai lagi, tensennnn jer od!

8 comments:

  1. Buatle apa yang patut, orang rajin ni..insyaAllah banyak kelebihannya...u know who!

    ReplyDelete
  2. Sahabatku....usaha dan kegigihan itu tangga kejayaan. Bukan senang nak senang. Macam bukan senang nak kurus..sama kan? Susah kan? Usaha lagi dan lagi dan lagi...cam iklan bateri pulak...hehehe

    ReplyDelete
  3. thanks guys for understanding and not looking down at me....

    ReplyDelete
  4. ai yem looking downg at you... especially when i am on the chair and u are on the floor, i feel like tinggi skit compared to u, huhuhu

    ReplyDelete
  5. ambio amboi amboi... tanteekkkk... pandaiiii..... boleh jadik interior designer, go umi go ameer go umi go ameerr... chaiyok chaiyok chaiyok

    ReplyDelete
  6. ko ni nak bisnes apa umi? nak berenti keroje ke? apa2 pun aku doakan semoga ko berjaya dalam alam yg baru ini ok.

    esok ko dah jadi kaya jgnlah lupa kat kitorang ni ek. belanjalah makan tapi tak nak lah makan kat kfc ke mcdonald. itu budak2 punyer makanan...hehehe

    ReplyDelete
  7. Aku bawak korang sumer gi makan kat tempat orang2 dewasa makanla, kat mana ek? Johnny's Seafood Restaurant boleh? Itupun tak yah tunggu aku jadik kaya, jadik senangpun aku da bley belanja, no worries!

    Mak su, arrange everythin okay?

    ReplyDelete