Monday, June 18, 2007

57%

Bagi aku banyak tu, expect aku nak bagi 100% kat ko?
Ko boleh tolong tak, baiki diri ko dulu, baru aku akan cuba permudahkan hidup ko.
Sekarang nih, ko kena amik no., sebab selagi no. ko tak dipanggil, jangan harap aku sudi melayan ko!

Benscis taus! Mamspus las kaus!

14 comments:

  1. Salam Pekasam,

    Chek dak paham la, habaq pejelaih skit bulih?

    ReplyDelete
  2. tak pe tak paham, tak masuk peksa pun!
    saya cuma geram kat orang yang pk dia tu berkoser besar sangat, luper aturan... itu jer!

    ReplyDelete
  3. umiameer - awat marah-marah? mari cakap kat aku sapa kacao hang. aku akan keluarkan jurus-jurus maut aura notorious killer untuk ko gunakan.. cakap, cakap... cakap....

    ReplyDelete
  4. tima kasihla mak su, ko mmg prihatin bab-bab kena kacau ek?
    ko bukan tatau hal 57% tu!

    ReplyDelete
  5. baeekkk... kita akan persiapkan diri kita dengan jurus-jurus yang bahaya... kena ler kita cari guru ni... guru... guru.... mana guru?

    ReplyDelete
  6. aku suker ayat nih nih ' Benscis taus! Mamspus las kaus!" - hehehehe...anyway, aku ketinggalan gabak keretapi....aperr chiterrr nih bebbb???? malam nih YM ek!

    ReplyDelete
  7. eida..
    saya takde boss rupher itu peghangainyer, ini sumer worang-worang yang tengok orang lain macam hina sangat, dia jer yang baik and kena hikut cakap dia!
    benci tau!

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. mana peginyer budi bahasa aku?
    eida, tegezoot and pekasam:
    tima kasih sudi singgah blog saya nih, singgahlah lagi!

    ReplyDelete
  12. bos marah ke umi?? besala...bos2 kat ofis sini semua berangin tauu...benci i tauu

    ReplyDelete