Monday, June 18, 2007

Injured

Sabtu, aku tak jadi gi party besday anak2 Nahar kat Taman Tasik Permaisuri. Kanda kata, it's complicated nak pegi sendirik. I might get lost. Better not to go. Hmm.. sian den! Janji-janji manis je la ngan Od. Tetiba si Od pun takpek poei, kono pi spital plak... ha, apo tu? Itu maknanyer... dah takdir kami tak dapat mandi kolam kat umah Nahar la nampaknya! Wakakaaa, maybe next year ke, next change ke, kan?

Jadi, aku pegi trening Futsal je la ari tuh...
Syiok main, memula cam biasalah, jadi goalie, but bila bosan asik amik bola, baling balik, lepaskan satu dua gol, rasa cam tak fun jer. Akupun decided to change place ngan member. Pelik beb, main punyalah lama, bila sampai 2 minit lagi nak kul 6, aku pulak tergeliat kat depan gol lawan masa cuba nak tahan bola... kengkonon nak try la...
Terpeleot aku...

Enuf of futsal. Semoga kaki bengkak ni cepat sembuh!

No comments:

Post a Comment