Friday, June 01, 2007

Lega

Tiga minggu lalu, aku cukup bizi memikirkan keje, membuat keje dan semua berkaitan keje. Nak bermuntah dah. Lepas kol 12 ni tadi, maka berakhirlah kesengsaraan selama ini.

Cepatlah dapat bonus, aku nak belanja-belanja nih, beli kasut opis, beli kasut futsal, beli track pants, beli, beli, beli, haaaa....

9 comments:

  1. beli kasut futsal kat anak ke kat si mak nih hehehe
    ada duit lebih datang tengok show kami kat sini ek.
    salam

    ReplyDelete
  2. Miss Bakal Jutawan, dapat bonus jgn lupa invest. Hah, kor dah bawak duit US Dollar kor kuar dari a/c tu tak? SC dah bagi last warning tuh....USD20 pun duit gak tuh.

    ReplyDelete
  3. beli jangan tak beli.....
    macam kata buta seni tu kalau ada duit lebih tu datang lah tengok show dia..........

    ReplyDelete
  4. derma sikit duit bonus tu kak...boleh???

    ReplyDelete
  5. su, kasut maideen ko tak nak beli ker?

    ReplyDelete
  6. Kalau den dah kayo... den poei maideen boli kasut tu, pastu den derma sket kat si ira, pastu den poei plak tengok show-show si butaseni.. last sekali den boli kasut untuk den sendiri, den lagi dan sendiri lagi dan lagi dan lagi.. mak su.. ekau nak apo?

    Kalau dan dah kayo... la kan!
    Mmmmm..

    ReplyDelete
  7. kayo? bisness prepaid kena baik ler beb....

    ReplyDelete
  8. kak....ira xmo brand mydeen tu kak...ira yg brand Nike ke...Adidas ke...barula vogue!!

    ReplyDelete
  9. aku pon nak jugak...........

    hihihihiiii.......

    ReplyDelete