Tuesday, July 10, 2007

Dating

Semalam aku dapat col from bofren, kata boleh jumpa at 6.30pm. Since aku masih kat opis, aku kata OK, la, tunggu dia je. Aku ingat nak buka puasa ngan dia la since lama betui tak dating nih.
Hati ada bunga-bunga juga (baca gaya Sammy Vellu tau..). Iya la, suda lama tarak dapat jumpa berdua sama ini bofren, selalu kuluar ramai-ramai, mana ada chance!

Sekali lambat daaa... janji kol 6.30pm, dia mai 7. 40pm. Betapa sedeynya hatiku...
Layan diri sensorang, makan nasik ayam kat kedai mamak. Dia datang, aku mintak tolong bayar jer, boleh?
Aku soh dia carik kedai lain kalau nak makan... sian pulak, tapi, dia memang tak minat ngan kedai mamak nih.

Begitulah kisah dating yang boring!!!

Aku nak ajak dia kuar lagi, amik cuti one day, just to spend the day together, agak-agak dia mau tak?
Cariklah alasan gi EPF tukar penama ke haper, wakkakaaaaa... Yuol think it will work?

10 comments:

  1. eh.. bolehlah. lepas gi epf gi plaks ke midvalley tengok transformers

    ReplyDelete
  2. gud idea, transformers da tengok, nak tengok willis plak kat die hard 4.0, mak su bawakla hubby,kita pegi double date, how?

    ReplyDelete
  3. tak mahunyer haku bawak dia.... last last jantan sama jantan berborak. oh... but maybe boleh gak. biar depa berborak, kita larikkkkk gi supping. mintak duit kopi siap2.

    ReplyDelete
  4. ya ya ya amik cuti dua-dua orang pastu pergilah bercanda.sampai puas hari tu.

    ReplyDelete
  5. butaseni
    timakasih kerana memahami

    ira
    mana buleh ikut, ini date maaa!!
    unless you want to bring yours - jadi tripple date.. tak syiok!

    pb
    nak wat camner, gelfren to a kuli... gituler!

    ReplyDelete
  6. salam blog di alam maya ha ha

    nak dating mating pun kena amek cuti ke? takleh tunggu hari ahad ke?

    *aku yang bekerja di HR ha ha

    ReplyDelete
  7. artisticklytouch
    hari ahad lagi la sibuk...
    keje umah, masak, tengok tivi, main-main ngan bebudak, tido, tido, tido...haaa, mana buleh kacau ari tu..ahaks

    org lelaki lain la kot!

    ReplyDelete